Brug af cookies på jay.net

Jaynet deltog på Version2 Datacenter Messe 2016

 

version2 datacenter messe 3.-4. maj 2016

Den 3. til 4. maj 2016 var Version2 vært for Danmarks største messe om datacenter - og cloudløsninger; Version2 Datacenter messe.


Til Version2 Datacenter messen var der  25 udstillere samt 20 talere fra ind- og udland. Flere hundrede branchekollegaer deltog med fokus på køb og drift af datacenter - og cloudløsninger.

 

Jaynets konkurrence:

Jørgen fra vitec vandt vores konkurrence

logo.png

Tillykke til Jørgen med det nye Apple Watch!

 

 

 

 

JAYNET OPLÆG

billede m. oplæg h1.PNG

BESKRIVELSE AF OPLÆGGET:

Der er i øjeblikket stor usikkerhed om, hvorvidt følsomme persondata må ligge i skyen, og blandt derfor er et hybrid setup en optimal løsning.
En hybrid-cloud giver dig den nødvendige tryghed, da data både ligger lokalt og hvis relevant i skyen. Og tryghed er netop helt essentielt, når man driver en digital forretning.

Markedet er historisk konkurrencepræget, og derfor giver tryghed IT-chefen det nødvendige overskud til, at drive forretningen fremad.
Nøgleordene i en fremtidig driftsmodel er baseret på høj hastighed, skalérbarhed og fleksibilitet, og med kraftig teknologisk udvikling indenfor f.eks big data og IoT er det mere aktuelt end nogensinde.

 

Med andre ord: Jaynet giver dig gode råd til at frigøre dyrebar tid og penge - og skabe tryghed til at drive din forretning.

  Download oplæg og opnå markante besparelser på IT-budgettet med Hybrid Cloud

 

 

 version2_datacenter_hvid.png

Læs mere om Version2 Datacenter messe

 

infosecurity_logo_denmark1.png

 

 

Læs mere om Infosecurity