Jaynet Nyhedsarkiv 2012

NYHEDSARKIV 2015

13-12-2015:

Tak for ros og opbakning

Resultatet af Jaynets årlige kundeundersøgelse ligger klar, og vi kan glæde os over en markant fremgang på langt de fleste områder. Over 700 direktører samt IT- eller økonomiansvarlige mv. er blevet inddraget i vores nye kundeundersøgelse. Heraf har over 1/3 taget sig tid til at svare, og det er en stor hjælp, som vi gerne vil takke jer for.

Ser man på den samlede vurdering, er den meget klar. Hele 76 % rating giver kunderne erklæringen om, at de "alt taget i betragtning er tilfredse med at være kunde hos Jaynet" - en stigning på 7 % i forhold til 2013 og 4 % i forhold til 2014.

Læs mere her

 

13-12-2015:

Kundeservice udbygges og opgraderes

Ny service- og konsulentchef vil sikre, at mere end 80% af kundernes henvendelser løses på stedet i første opkald.

Vores kunder rater den personlige betjening hos Jaynet til ikke mindre end 77 % - og tilfredsheden har været stabilt på dette niveau i nogle år. Men vi vil også score de sidste 23%. Derfor har vi ansat flere nye servicemedarbejdere med endnu flere kompetencer. I forbindelse med udvidelsen af vores serviceafdeling blev Kjeld Christensen ansat i en nyoprettet stilling som service- og konsulentchef i august 2015.

Læs mere her

 

13-12-2015:

Nye medarbejdere styrker Jaynets kundeservice

I vores kundetilfredshedsundersøgelse skilte "personlig betjening" sig ud som et område, der fortsat var på et højt niveau, men ikke rykkede sig markant i en positiv retning som de fleste andre områder i undersøgelsen. Så det har vi gjort noget ved. I løbet af de sidste par måneder har vi ansat nye medarbejdere til vores Service Desk. Linn er en af dem. 

Læs mere her

 

22-11-2015:

IT-sikkerheden kan opgraderes ved outsourcing

De seneste år har "security" været det IT-område, der har haft den største vækst både på lokalt og globalt plan. Trusselsbilledet udbygges løbende, skandalerne skræmmer og lovgivningen skærpes. Men hvordan tackler din virksomhed bedst sikkerheden i fremtiden. Her er nogle gode råd fra den erfarne IT-advokat, Pia Jee Skou Eilertsen fra NOVI Advokater.

Læs mere her

 

22-11-2015:

Teknik kan alle købe - forskellen ligger i den knowhow, der skaber løsningerne

Medarbejderportræt: Jonas Gregersen, Systemadministrator:

Med mange års erfaring inden for Veeam og VMware glæder Jonas Renberg Gregersen sig til at være med til videreudviklingen af Jaynets tekniske platform med de nyeste teknologier inden for Virtuel- og Backup løsninger.

Læs mere her

 

08-09-2015:

Fortune 500 virksomhed på "under cover" inspirations besøg

Selv blandt verdens største selskaber er der opstået interesse for Jaynets grønne initiativer. Jaynet har gennem de seneste år opbygget en stærk grøn profil via en række innovative projekter. I den seneste tid har der været særligt fokus på vores projekt med udnyttelse af overskudsvarme fra datacentret - et koncept med et betydeligt miljømæssigt potentiale.

Datacentret opvarmer i dag 150 boliger i Albertslund Kommune, og resultaterne har skabt stor opmærksomhed både herhjemme og i udlandet. Gennem de seneste måneder har vi modtaget en række henvendelser fra interesserede virksomheder, og i sommers havde vi bl.a. besøg af en anonym Fortune 500 virksomhed, der fik en rundvisning og en gennemgang af projektet i datacentret.

Læs mere her

 

21-09-2015:

Medarbejderportræt: Jacob Lau, Netværkstekniker

"Hos Jaynet tilpasser vi ikke kunden til løsningen - vi skræddersyr løsningen til kunden" siger Jacob Lau. Læs hele medarbejderportrættet med Jacob Lau.

Læs her

 

29-05-2015:

SÅDAN OPTIMERER DU DIT IT-BUDGET OG SPARER BESVÆRET PÅ LICENSER

Få de første 2 måneder gratis på dine Microsoft-licenser og optimér dine licensforhold. Men skynd dig - tilbuddet gælder kun til den 30. juni 2015.

Får du også hovedpine, når du tænker på Microsoft-licenser til din virksomhed? Så er du langt fra alene. Sandheden er nemlig, at de fleste virksomheder hurtigt mister overblikket i licensforvirringen. Det betyder ikke alene uforholdsmæssigt store udgifter - det gør også, at I kan gå glip af vigtige opdateringer.

Læs her

 

04-03-2015:

JAYNETS DATACENTER SKABER VARME HOS 150 ALBERTSLUND-BORGERE

Med et nyt energisparende initiativ understreger Jaynet sin profil som nytænkende. En ny løsning varmer stuerne hos kommunens borgere, hvor kun få andre IT virksomheder har tilsvarende planer.  Senest har Apple annonceret noget tilsvarende i forbindelse med deres planlagte datacenter i Viborg.

Læs her

 

03-03-2015:

SÅDAN FÅR DU BEDRE MOBILDÆKNING PÅ DIT KONTOR

Hvis du bor eller arbejder i en moderne og top-isoleret bygning, så er det A-energimærket, der er synderen. For udover at mindske din elregning mindsker den også de trådløse signaler.
Læs hvordan Jaynet løser det problem.

Læs her

 

05-02-2015:

JAYNET HAR OPNÅET HOSTINGBRANCHENS CERTIFICERING

Certificeringen beviser, at vi lever op til brancheforeningens krav til bl.a. virksomhedernes: revisionserklæring, SLA, kommunikation med DK-CERT, økonomi og selskabsform, forsikringsordninger, etc.

Læs her

 

 

Udfyld webform

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG