BEDRE MOBILDÆKNING

 

SÅDAN FÅR DU BEDRE MOBILDÆKNING PÅ DIT KONTOR

I mange bygninger har mobilsignalerne svært ved at trænge igennem murene.

 

Se her, hvordan Jaynet løser det problem

 "Hallo, du faldt vist lige ud? Er du der? Hallooo?!" Du er helt sikkert ikke den eneste, der engang imellem oplever, at din mobiltelefon falder ud eller helt mister forbindelsen, når du er indendørs.

Og der er faktisk en god forklaring. For hvis du bor eller arbejder i en moderne og top-isoleret bygning, så er det A-energimærket, der er synderen. For udover at mindske din elregning mindsker den også de trådløse signaler.

 

Optimal indendørs mobildækning

 

Optimal indendørs mobildækning

En Femtocelle fra Jaynet løser de lokale 3G-dækningsproblemer i områder, hvor der er dårlig indendørs mobildækning. En femtocelle fungerer som en lille mobilantenne og giver dig derfor mobildækning i bygninger, hvor der ellers normalt ikke er signal nok til at gennemføre en mobilsamtale eller en dataforbindelse.

"Femtocellen fylder ikke mere end et wifi accesspoint, men giver suveræn mobildækning til hele kontoret, op til 16 samtidige samtaler, hvilket dækker mange virksomheders behov. Den skal blot fødes med internet og strøm via POE. Det er derfor en teknisk meget simpel og elegant løsning." forklarer produktudviklingschef Bo Erichsen fra Jaynet.

 

Vil du vide mere?

Med en Femtocelle øger du effektiviteten og sikrer samtidig dine medarbejdere en god taleoplevelse.

Læs mere om Femtoceller og dine muligheder her