Netvaerk-forbindelser-Jaynet

Kundeservice udbygges og opgraderes

Servicechef plan 2016

Ny service- og konsulentchef vil sikre, at mere end 80% af kundernes henvendelser løses på stedet i første opkald.


Servicechef med en ambitiøs målsætning

Vores kunder scorer den personlige betjening hos Jaynet til ikke mindre end 77 % - og tilfredsheden har været stabilt på dette niveau i nogle år. Men vi vil også score de sidste 23%. Derfor har vi ansat flere nye supportere med endnu flere kompetencer.

I forbindelse med udvidelsen af vores serviceafdeling blev Kjeld Christensen ansat i en nyoprettet stilling som service- og konsulentchef i august 2015. Kjeld har tidligere arbejdet med samme område i bl.a. Nordea, NNIT og ALK Abelló, og han har en klar plan for udvikling af Jaynets service:

"Målet er, at vi skal kunne løse flere sager med det samme Vi har ligget rigtig fint med et snit på ca. 80 % af kundernes henvendelser, der bliver klaret i første opkald. For at gøre dette endnu bedre, har vi nu ansat flere supportere med længere erfaring og højere kompetenceniveau. Det har stor betydning for kunderne, at deres problem løses hurtigt, og de ikke bliver sendt videre i systemet. Langt de fleste sager skulle gerne kunne løses inden for 15 minutter. Nogle sager er naturligvis meget mere komplicerede, men her har vi et meget stærkt 'second og third level' med specialister, der hurtigt kan tage over".

 

Stort potentiale i øget anvendelse af kundeportalen

Et af de områder, Kjeld Christensen også meget gerne vil styrke i 2016, er brugen af Jaynets kundeportal: "Vi har en meget enkel og effektiv kundeportal, som mange flere kunder kunne få gavn af at bruge. Her kan man komme til helt uden ventetid - døgnet rundt. Det er super fleksibelt og kan spare en del tid. Vi er meget opmærksomme på at overvåge systemet og holde svartiderne nede på et minimum.

Kundeportalen har desuden den fordel, at alle sager logges automatisk her, og det giver et godt overblik. Kunden kan til enhver tid se listen over egne sager og status på hver enkelt".