Netvaerk-forbindelser-Jaynet

Nye medarbejdere styrker Jaynets kundeservice

Jaynets Kundeservice styrkes

Navn: Linn Balle Reinemo

Titel: Service Desk medarbejder                      

 

I vores kundetilfredshedsundersøgelse skilte "personlig betjening" sig ud som et område, der fortsat var på et højt niveau, men ikke rykkede sig markant i en positiv retning som de fleste andre områder i undersøgelsen. Så det har vi gjort noget ved. I løbet af de sidste par måneder har vi ansat nye medarbejdere til vores Service Desk. Linn er en af dem.  


Flere års erfaring med IT-support

Linn har en teoretisk baggrund som bachelor i Kommunikation og IT og er desuden Handelsøkonom. Gennem de seneste år har hun arbejdet som intern IT-supporter i større virksomheder.

"Jeg har stort set altid arbejdet med mennesker, og min uddannelse kombineret med de mange praktiske erfaringer har gjort mig i stand til at håndtere service effektivt i forskellige situationer - og de færdigheder glæder jeg mig til at få videreudviklet hos Jaynet", fortæller Linn.

 

Store krav til serviceniveauet i Jaynet

Når Linn har valgt Jaynet, skyldes det primært en ambition om at udvikle sig og lære mere: "Det gode ved Jaynet er, at jeg hver dag bliver udfordret på nye måder. Der er en forventning om hele tiden at løfte niveauet, og du har et ansvar for selv at tilegne dig viden, hvilket passer mig rigtig godt", siger Linn.

"Mit indtryk af Jaynet er, at det en virksomhed med ambitioner og med et mål om at være en af de bedste. En vigtig del af det er at lytte til kunderne - og til hinanden. Kollegerne har en super fed humor, og vi hjælper hinanden på kryds og tværs. Og det er vigtigt for at kunne give kunderne den bedst mulige support i Service Desk".