Hosting ydelser

FAQ - mobilkunde

Find svar på spørgsmål vedr. Jaynet mobiltelefoni her.

Siden opdateres løbende, så hvis du har spørgsmål udover, er du velkommen til at skrive til support@jay.net.

1. Hvad gør jeg, hvis mobilen ikke virker når nyt SIM-kort er isat?

Du kan prøve at tænde og slukke for din mobil.

Din telefon kan i visse tilfælde være simlåst. Hvis det er tilfældet skal den låses op, før du kan bruge den med dit nye SIM-kort. Du skal kontakte din tidligere leverandør for at få telefonen låst op.

Apple Iphone har procedure på oplåsning af telefoner på deres website.

Sker der stadig ikke noget, ringer du til vores support på 70 11 11 20.

2. Hvornår er det nye SIM-kort aktivt?

Det nye SIM-kort er først aktivt, når det gamle SIM-kort ikke længere virker. Du kan altså ikke bruge det nye SIM-kort, før det gamle er inaktivt.

3. Hvor finder jeg mit nye telefonsvarernummer?

Dit nye telefonsvarernummer er: 5110 0307

4. Hvordan opsætter jeg til MMS?

Send en sms med teksten MMS til 1111, hvis du ønsker at opsætte MMS. Derefter tænder og slukker du din mobil.

5. Hvordan opsætter jeg til internet?

Send en sms med teksten FLY til 2222, hvis du ønsker at opsætte til internet (WAP og GPRS). Derefter tænder og slukker du din mobil.

6. Hvordan ændrer jeg min pin-kode?

Har du brug for at ændre din pinkode, kan du gøre det i Indstillinger på din mobiltelefon. Sådan gør du:

1. Tast **04* efterfulgt af din gamle PIN-kode
  2. Tast *ny PIN-kode*ny PIN-kode#
  3. Ring op

Koden er din garanti for, at ingen andre kan åbne og bruge din telefon, og vi anbefaler, at du altid har den aktiveret.

7. Jeg har glemt min pinkode

Du har tre forsøg til at indtaste din pinkode. Efter tredje forsøg spærres dit simkort, og du skal bruge din PUK-kode for at åbne den igen. PUK-koden finder du på det plastikkort, hvor dit SIM-kort var fastgjort.

8. Jeg har mistet mit SIM-kort

Hvis du mister dit SIM-kort, skal du skrive til support@jay.net.

De vil så fremsende et nyt mod et mindre gebyr.

9. Min mobil er blevet stjålet

Du skal kontakte support så hurtigt som muligt for at få dit SIM-kort spærret. Du kan ringe døgnet rundt på 70 11 11 20.

10. Hvad er en sikkerhedskode?

Sikkerhedskoden er tilknyttet selve mobiltelefonen, og benyttes til at beskytte menuer og/eller tjenester som er tilknyttet mobilen.

Koden låser mobilen til dit SIM-kort, således skal du bruge to koder til at låse din mobil op. Det kan derfor ikke lade sig gøre at bruge mobilen med et andet SIM-kort, medmindre sikkerhedskoden er kendt.

11. Jeg skal til udlandet

Der er på forhånd tilladt roaming i udlandet, så du kan bruge mobilen på rejsen. Din mobil virker derfor automatisk, uden du behøver at aktivere noget.

Når du bruger din mobil i udlandet er det en god ide at slå data-roaming fra.

Taksterne for udlandstale og data får du i en sms, når din mobil forbinder sig til det udlandske mobilnet.

12. Min telefon er låst. Hvad gør jeg?

Din telefon kan i visse tilfælde være simlåst. Hvis det er tilfældet skal den låses op, før du kan bruge den med dit nye SIM-kort. Du skal kontakte din tidligere leverandør for at få telefonen låst op.

13. Hvordan viderestiller jeg på mobil?

Du laver viderestilling på din telefon sådan:

Almindelig viderestilling:

Ved intet svar: Tast **61* indtast nummer (8 cifre) # 'ring op'

Ved slukket eller ingen dækning: Tast **62* indtast nummer (8 cifre) # 'ring op'

Ved optaget: Tast **67* indtast nummer (8 cifre) # 'ring op'

Ændre tidsinterval: Tast **61* indtast nummer (8 cifre)**30 # 'ring op'
(tidsintervaller kan være 5, 10, 15, 20, 30 sekunder)

Ubetinget viderestilling af alle opkald: Tast **21* indtast nummer (8 cifre) # 'ring op'

DEAKTIVERING AF VIDERESTILLINGER:

Deaktiver - Ved intet svar: Tast # # 61 # 'ring op'

Deaktiver - Ved slukket eller ingen dækning: Tast # # 62 # 'ring op'

Deaktiver - Ved optaget: Tast # # 67 # 'ring op'

Deaktiver - Ubetinget viderestilling: Tast # # 21 # 'ring op'

Deaktiver alle viderestillinger: Tast # # 002 # 'ring op'