Jaynet er en danskejet virksomhed

 

Om jaynet

Jaynet er en moderne IT- og Televirksomhed, der leverer samlede løsninger og konsulenty­delser inden for IT drift, IT sikkerhed, Hosting, Netværk og Telefoni til det danske erhvervsliv og den offentlige sektor.

I Jaynet skræddersyer vi vores løsninger ud fra indsigt i kundernes forretning. Gennem fleksibilitet, kvalitet, økonomi og god service fokuserer vi på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner. Vi passer godt på vores kunders IT og telefoni med solide og miljørigtige løsninger. Det giver vores kunder tryghed til at drive deres egen forretning.

 

 

Læs mere om hvorfor du bør vælge Jaynet

 

 

VI PASSER GODT PÅ VORES KUNDERS IT OG TELEFONI

Vi er eksperter og videnspiloter for vores kunder, der alle har forskellige behov. Vores kunder er ikke ens, og derved ved vi hvor vigtigt tilpassede løsninger er. 

Vores kunder har brug for stabilitet, høj fleksibilitet og mobilitet. 

Hos Jaynet er vi rigtig gode til at sætte os ind i kundernes forretning. 

Klik og læs vores kundecases

 

 

SÅDAN ER JAYNET

Jaynet er en danskejet virksomhed, grundlagt i år 2000, med beliggenhed i Glostrup. Vi ejer vores egne bygninger, hostingcenter, infrastruktur og landsdækkende fibernetværk/backbone, og skaber herigennem den stabilitet, sikkerhed og tryghed, der er essentiel i vores kunders hverdag.

Vi er blandt de førende IT outsourcing leverandører i Danmark. Vores dygtige medarbejdere er eksperter og videns piloter, der alle ved hvor vigtig den personlige relation, og tætte kontakt til vores kunder er. Vi sætter en ære i, at skabe fleksible og fremtidssikrede løsninger til vores kunder, fordelt på vores fem produktgrupper: IT drift, IT sikkerhed, Hosting, Netværk og Telefoni.

 

 

Vi passer godt på vores kunders it og telefoni

Læs mere om vores organisation

Kontakt Jaynet via webform

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Læs om EET GROUP'S løsning hos Jaynet

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS JAYNET