Hosting

Sentia-kundecase_Forsikring og Pension

LÆS OM F&P's autotaks HOSTINGLØSNING HOS SENTIA

 

Hosting Høj driftssikkerhed
Hosting Redundant køleanlæg
Hosting min. 99,7 % oppetid

Høj driftssikkerhed

Redundant køleanlæg

Oppetid min. 99,7 %

 

Hosting 24/7/365 overvågning
Hosting Båndbredde 10 Mbit/s op til 10 Gbit/s
Hosting 24/7/365 Support

24/7/365 overvågning

Båndbredde 10 Mbit/s op til 10 Gbit/s

24/7/365 Support

 

Du vælger selv din hosting løsning

Med Sentia som din hosting udbyder kan vi overtage hele eller dele af dit IT setup. Jeres data bliver placeret på vores fysiske eller virtuelle server løsninger, der står trygt og godt i vores topmoderne hosting center i Glostrup.

Vi sikrer dig fuld tilgængelighed til alt data og alle systemer 24 timer i døgnet - når som helst og hvor som helst. Du kan selv stå for drift og vedligeholdelse, eller få os til at hjælpe dig.

 

FRIGØR RESSOURCER med hosting hos Sentia

Hosting er ikke kun for de større virksomheder. Hos Sentia skaber vi effektive og fleksible platforme for mange forskellige typer virksomheder. En løsning fra Sentia giver jer fuldt overblik over jeres IT investering, mindre sårbarhed ved fravær eller jobskifte, og frigør interne ressourcer, så I kan fokusere på jeres egen kerneforretning.

Hvis du som virksomhed får hosted hele din IT løsning hos Sentia, kan du slukke gamle servere og fremover spare strøm, drift, køb af hardware/software til egne hosting faciliteter, samt mandetimer til installation, vedligeholdelse og backup.

 

Hosting center Sentia

 

Sæt dine egne hosting rammer

Hos Sentia sætter du helt selv hosting rammerne. Vi kan starte småt ud og ende i en total outsourcing. Vi tilpasser os jeres skiftende behov og tager de skridt, der er brug for - vi ved nemlig, at jeres IT i høj grad er et spørgsmål om tillid. Vi vægter derfor fortrolighed og sikkerhed omkring vores kunder højt, og hosting er for os meget mere end bare maskiner.

Med mere end 15 års erfaring er vi specialister, der sikrer dine IT løsninger 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

 

Certificeret hosting

Vi forpligter os til at leve op til BFIH certificeringens høje krav om sikkerhed og kvalitetssikring. Ordningen bygger bl.a. på ISAE 3402 og indebærer, at vi som certificerede hosting medlemmer forpligter os til at leve op til en række kvalitetskrav, som vi løbende dokumenterer over for en ekstern auditør. For din virksomhed betyder det, at du trygt kan overlade hosting af din IT-infrastruktur og services til os.

 

Hosting Gold_BW.jpg
Hosting IBM-samarbejdspartner
Hosting Dell-samarbejdspartner
Hosting Vmware-service-provider-logo.jpg
Hosting Cisco Registered Partner Large bw.png

 

Sikker Colocation hos Sentia- klik her

Få det bedste fra begge verdener med Hybrid Cloud - klik her 

Få fibernet med høj oppetid - klik her
NiB

 

 

 

 

Nicki Bjerg
Salgschef
nicki.bjerg@sentia.dk
+45 31 39 91 23


 

Kontakt NICKI BJERGEET Group Hostingløsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA


Læs om Lagkagehusets løsning hos Sentia

IT-outsourcing

LÆS OM LAGKAGEHUSET'S LØSNING HOS SENTIA