Colocation

Datacenter Hosting Colocation Sentia

 

Colocation Høj driftssikkerhed
Colocation Redundant køleanlæg
Colocation 99,7 % oppetid

Høj driftssikkerhed

Redundant køleanlæg

Oppetid min. 99,7 %

 

Colocation 24/7/365 overvågning
Colocation Inergen brandslukning
Colocation 24/7/365 Support

24/7/365 overvågning

Inergen brandslukning

24/7/365 Support

  

colocation i trygge rammer

Med colocation i vores hosting center sikrer du din virksomheds data mest muligt mod netværksnedbrud, strømsvigt, brand m.m. Siden år 2001 har vi tilbudt forskellige hosting løsninger herunder colocation. Vi sørger for trygge rammer og stabil drift. Vi ejer vores egne bygninger på Smedeland 32 i Glostrup, hvor vi har 13.500 m² grund til rådighed, med 1.400 m². kontor og 2.000 m² topmoderne hosting center.


LØBENDE COLOCATION OPTIMERING

Vi udvider løbende vores rammer efter behov. Fra vores første 30 m² til de nuværende 1.000 udnyttede m², har vi konstant forbedret og opgraderet vores hosting faciliteter - og vi har stadig kvadratmeter til rådighed.


COLOCATION OVERVÅGNING 24/7/365

Vores hosting center er overvåget og supporteret 24 timer i døgnet. Avancerede køleanlæg holder temperaturen konstant og sikrer, at servere og andet udstyr altid står i de perfekte omgivelser. Der er brandslukningsanlæg i hvert serverrum med inergen, og der er redundans på alle de bagvedliggende systemer og udstyr.

Du kan selv stå for drift og vedligeholdelse, eller få os til at hjælpe dig. Vi sidder klar 24 timer i døgnet. Du vælger kort sagt selv den colocation løsning, der passer bedst til dine behov og ressourcer. Vi sikrer dig fuld tilgængelighed til alt data og alle systemer 24 timer i døgnet.

 

SKRÆDDERSY DIT COLOCATION SETUP

I vores hosting center kan du placere din server i egen celle, bur eller skab. Der er flere forskellige størrelser, og du vælger selvfølgelig selv den, der passer bedst til dit colocation behov. Du får dit eget strømudtag samt netværksforbindelse, så du altid har den bedste kapacitet til rådighed. Du kan selv stå for drift og vedligeholdelse, eller få os til at hjælpe dig. Vi sidder klar 24 timer i døgnet. Du vælger kort sagt selv den colocation løsning, der passer bedst til dine behov og ressourcer.

 

BFIH CERTIFICERET HOSTING

Vi forpligter os til at leve op til hosting mærkets høje krav om sikkerhed og kvalitetssikring. Ordningen bygger bl.a. på ISAE 3402 og indebærer, at vi som certificerede medlemmer forpligter os til at leve op til en række kvalitetskrav, som vi løbende dokumenterer over for en ekstern auditør.
Overliggeren er sat højt: Vi lægger os med certificeringsordningen på et niveau, som er højere end branchens generelle standard i Danmark. For din virksomhed betyder det, at du trygt kan overlade hosting af din IT-infrastruktur og services til os.

 

Hosting Colocation Gold_BW.jpg
Hosting Colocation IBM-samarbejdspartner
Hosting Colocation Dell-samarbejdspartner
Hosting Colocation Vmware-service-provider-logo.jpg
Hosting Colocation Cisco Registered Partner Large bw.png

 

Lej er Rackskab - klik her

Vil du hellere have et Privat Serverrum? Klik her

Få det bedste fra begge verdener med Hybrid Cloud - klik her 

 


Hosting Colocation Nicki Bjerg

 

 

 

 

Nicki Bjerg
Salgschef
nicki.bjerg@sentia.dk
+45 31 39 91 23


Download produktblad Colocation

Colocation produktblad

 

Kontakt NICKI BJERG

EET Group Hostingløsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA


Virtuel Desktop

FLYT DIT SKRIVEBORD UD I SKYEN

PRIS PR. DEKSTOP PR. MÅNED FRA KR. 299,-