DAAS - DESKTOP AS A SERVICE

DaaS 299 Sentia

 

BFIH jun2017
GxP audit
Hosting DaaS Revisorerklæring

BFIH

GxP auditeret

Revisorerklæring

 

Hosting DaaS Disaster Recocery
Hosting DaaS automatisk patchning
Hosting DaaS it overvågning og it drift

Disaster recovery

Automatisk patching

24/7/365 Overvågning og drift

 

Nej, din personlige computer er ikke død, men den  ser en hel del anderledes ud, end den gjorde for bare  få år siden. Selvom virksomhederne i dag stadig har brug for at opgradere eller udskifte mange af deres fysiske enheder, sker der en støt stigning af brugen af de virtuelle maskiner.

DaaS er en rigtig god løsning for virksomheder der har brug for  en ny slutbrugerløsning, men som er bevidste om omkostningerne, implementeringsprocessen og de efterfølgende supportudfordringer.

 

Finansielle fordele med DaaS

At bevæge sig væk fra fysiske til virtuelle skriveborde har for mange fordele til at ignorere. I stedet for dyrt hardware og software, der ikke altid bliver fuldt udnyttet, tilbyder en DaaS løsning fleksibilitet til at tilføje eller fjerne brugere efter behov, og levetiden på nuværende pc'ere eller tynde klienter forlænges.

Samtidig reduceres behovet for generel dekstop administration, it-implementering og in-house teknisk support betydeligt, og du skal kun koncentrere dig om en fast pris pr. bruger pr. måned.

En af de større udfordringer virksomheder i dag kan stå overfor, er at migrere fr

a Windows XP til fordel for versioner af Windows 7, 8 og 10. Problematikken er, at de nyeste versioner af Windows næsten altid kræver større opgraderinger i klient hardware. Ved at vælge en DaaS løsning sparer du din virksomhed for løbende potientielt store hardwareinvesteringer.

At fjerne eller reducere en kategori som hardwareomkostninger, og erstatte den med driftsomkostninger som cloud-baserede abonnementstjenester er yderst attraktiv for mange virksomheder.


Hurtigere implementering

En DaaS løsning giver dig mulighed for at give alle medarbejdere de nødvendige desktop rettigheder og ressourcer i løbet af få timer, og du undgår uensartet infrastruktur.
Du kan efterfølgende
 let regulere både kapacitet og antallet af brugere med DaaS.

 

Mobilitet og adgang med DaaS

Med DaaS sikrer du dine medarbejdere en ensartet brugeroplevelse, uanset enhedens format eller mærke, mens implementering, sikkerhed og supportprocesser standardiseres.

I en tid, hvor brugerne efterspørger mobil adgang til applikationer, data og tjenester via deres egne velkendte enheder, er DaaS en ideel løsning.
Medarbejderne downloader blot en app for at tilgå deres "cloud" skrivebord, og så er de "på", hvor som helst, og når som helst.


Høj sikkerhed

Med DaaS er I lynhurtigt oppe igen, hvis uheldet skulle være ude i form af tyveri eller beskadiget hardware, da data ikke ligger gemt lokalt. Så snart en ny maskine er tilgængelig, kan I genoptage arbejdet med DaaS.
Desuden er det slut med bekymringer om Windows nu er korrekt opdateret, og om det rette antivirus er installeret. Vi håndterer det hele for dig med DaaS, og vores underliggende systemer sørger for maksimal sikring mod fejl og nedbrud på hardware og system platforme.

Vi garanterer at alt er opdateret og kører optimalt, opbevaret i vores eget datacenter, beliggende i Glostrup, hvilket er et af landets bedste og sikreste datacentre.


Lavere TCO

Når alt regnes sammen, så er det vores overbevisning, at vi kan gøre det bedre og billigere end det du tidligere har været vant til med en DaaS løsning. Det er noget af en påstand, men vi er villige til, at efterprøve den hos dig.

Hosting DaaS VMware Horizon DaaS

 

 

 

 

 

Hosting DaaS Microsoft Gold Partner
Hosting DaaS IBM samarbejdspartner
Hosting DaaS Dell samarbejdspartner
Hosting DaaS Vmware service provider
Hosting DaaS Cisco Registered Partner

 

Få det bedste fra begge verdener med Hybrid Cloud - klik her 

Hosting er ikke kun for de større virksomheder - klik her

Vi har hostingbranchens certificering - kllk og se

 

 

 Kontakt Kennet om Daas

Kennet La Cour
Key Account Manager
kennet.lacour@sentia.dk
 +45 39 99 99 25


Download produktblad DaaS - Desktop As A Service

Produktblad Hosting DaaS 

 

Kontakt Kennet La Cour

EET Group Hostingløsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA


Forsikring og Pension IT-sikkerhed hos Sentia

IT-SIKKERHED

LÆS OM FORSIKRING OG PENSION'S LØSNING HOS SENTIA