Migrering

IT drift IT-outsourcing IT-overvågning Overblik struktur
IT drift IT-outsourcing IT-overvågning Skalerbare løsninger
IT drift IT-outsourcing IT-overvågning Effektiv rådgivning

Sikkert og trygt i mål

Overblik og sammenhæng

Klar kommunikation

 

IT drift IT-outsourcing IT-overvågning Indsigt i din forretning
IT drift IT-outsourcing IT-overvågning Spar tid på administration
IT drift IT-outsourcing IT-overvågning 24/7/365 Support

Respekt for dataintegritet

Udnyttelse af ressourcer

Sikrer forretning i flyttefasen

 

Klar til forandring med migrering

Migrering  handler om forandring. Det kan være en ny IT-infrastruktur, større konsolideringsprojekter, migrering af systemer fra ekstern driftspart og applikationer som alle forudsætter en struktureret og skræddersyet tilgang. Migrering skal forberedes og gennemføres med respekt for dataintegritet, derfor indledes implementeringsstrategien med en vurdering af den forandringsopgave, som virksomheden står overfor og de overordnede målsætninger og principper for implementering, som det giver anledning til.

 

Dataintegritet og stabilitet med migrering

Succesfuld migrering er en kritisk proces, men det er i de fleste tilfælde ikke en kernekompetence internt i den enkelte virksomhed. Migrering nødvendiggør en struktureret og styret proces, og handler om opretholdelse af dataintegritet, kvalitet og stabilitet, så driften i din forretning er upåvirket af en større flytning eller et helt nyt setup. Der er i høj grad fokus på, at alle data sikres på bedste vis og kan genskabes, uanset hvor i processen migreringen  befinder sig.


Grundigt forarbejde

Det handler i første omgang om at afdække og analysere den samlede dokumentation af eksisterende systemer og infrastruktur. Processen inkluderer ligeledes en analyse af det fremadrettede behov i virksomheden, en gennemgang af forretningskritiske systemer med henblik på fremtidig driftsoptimering, samt det økonomiske perspektiv.


Hvorfor er migrering så udfordrende?

Et grundlæggende problem er, at mange virksomheder, selv dem med tidligere outsourcing erfaring, nødvendigvis ikke har de dybdegående færdigheder, kompetencer og den erfaring, det kræver at håndtere komplekse migreringer. Det er essentielt, at erkende behovet for specialiserede evner til at forvalte processen. Faktum er, at en migrering  kan påvirke næsten alle vigtige aspekter af virksomheden. Derfor er det vigtigt at det foregår omkostningseffektiv og transparent, samtidig med at der er fokus på forretnings kontinuitet og ydeevne, for at undgå driftsforstyrrelser, fejl og nedetid i en overgangsfase.

 

Erfaren IT-outsourcing leverandør - klik her

Få styr på de faste IT-udgifter med IT-drift - klik her

Få frigjort ressourcer med IT-overvågning - klik her

 

 

IT drift IT-outsourcing Brian Egegaard

 

 

 

 

Brian Egegaard
Key Account Manager
brian.egegaard@sentia.dk
+45 39 99 99 11

 

Download produktblad Migrering

IT-drift

 

Kontakt Brian Egegaard