VEEAM Backup

Sentia backup løsning af VMware centeret, består af en Veeam installation. Veeam er et stykke software som installeres på en eller flere maskiner.

Veeam tager backup ved at lave et såkaldt snapshot af den enkelte virtuelle maskine og kopierer herfra forskellen i snapshottet over til Veeam Backup & Replication serveren.

Der udregnes forskelle vha. en feature i VMware som hedder CBT (Changed Block Tracking) som slås til første gang der bliver taget backup af en virtuel maskine. Denne feature gør, at det kun er ændringer der tages backup af, og derved mindskes backup tid og størrelse.

Veeam sættes op til at gemme et antal restore points, som angiver hvor længe et given point-in-time skal gemmes. Det er så op til dig selv at bestemme hvor ofte disse restore points skal udføres.

Veeam backup hos Sentia er en Managed løsning, som vi drifter og opsætter for dig.


INSTANT RESTORE

En Instant Restore gør det, at den virtuelle maskine startes op indenfor få minutter, men startes op som en separat maskine og startes op direkte fra backup filen. Dette giver mulighed for at man vha. vSphere klienten kan få en skærm og gennemgå maskinen.

Maskinen kan kobles på netværket om nødvendigt, men IP-adressen skal skiftes inden netværket aktiveres. Instant Restore giver mulighed for en hurtig sammenligning.

Bemærk: Instant Restore låser backup jobbet, og det er derfor ikke muligt at tage backup før denne Instant Restore er blevet stoppet.


GUEST FILE RESTORE

Det er også muligt at restore enkelte filer, hvis man kan angive den korrekte sti. Ved Windows maskiner skal man være opmærksom på at Windows ACL gælder, og hvis systemet ikke kan få adgang til en given mappe kan det være svært at få adgang til filerne.

Guest File Restore bliver pakket ned i et ZIP-arkiv med password og ligges tilgængeligt til dig. Filen slettes så snart du har hentet denne.

Bemærk: File Restore låser backup jobbet, og det er derfor ikke muligt at tage backup før denne File Restore er blevet stoppet.Veeam bw.pngFå høj datasikkerhed med Online Backup - klik her

Vil du forhindre skadelig software med Firewall? Klik her

IT-drift med et højt serviceniveau - klik her


IT-sikkerhed Online Backup Veeam Backup KAM Bo Bjørholm

 

 

 

 

Bo Bjørholm
Key Account Manager
bo.bjoerholm@sentia.dk
+45 39 99 99 29

 

Kontakt Bo Bjørholm

Forsikring og Pension IT-sikkerhed hos Sentia

IT-SIKKERHED

LÆS OM FORSIKRING OG PENSION'S LØSNING HOS SENTIA


Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG