Om SENTIA

Sentia_Smedeland32-2

JAYNET OG SOLIDO HOSTING UDGØR I DAG GRUNDSTAMMEN AF SENTIA

Sentia er en moderne IT- og infrastruktur virksomhed, med fokus på Outsourcing & IT-drift, Hosting, Colocation, Netværk og IT-sikkerhed.

Vi leverer samlede løsninger i Danmark og udlandet til både private og offentlige virksomheder.

I Sentia skræddersyer vi såvel simple som komplekse løsninger ud fra indsigt i kundernes forretning og teknologierne på markedet. Med en høj grad af agilitet, kompetence og kvalitet har vi kunden i centrum, samtidig med at vi fokuserer på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner.

Læs mere om hvorfor du bør vælge Sentia

 

VI PASSER GODT PÅ VORES KUNDERS IT OG TELEFONI

Vi er eksperter og videnspiloter for vores kunder, der alle har forskellige behov. Vores kunder er ikke ens, og derved ved vi hvor vigtigt tilpassede løsninger er. 

Vores kunder har brug for stabilitet, høj fleksibilitet og mobilitet. 

Hos Sentia er vi rigtig gode til at sætte os ind i kundernes forretning. 

Klik og læs vores kundecases

 

SÅDAN ER SENTIA

Sentia har beliggenhed i Glostrup. Vi ejer vores egne bygninger, hostingcenter, infrastruktur og landsdækkende fibernetværk/backbone, og skaber herigennem den stabilitet, sikkerhed og tryghed, der er essentiel i vores kunders hverdag.

Vi er blandt de førende IT outsourcing leverandører i Danmark. Vores dygtige medarbejdere er eksperter og videns piloter, der alle ved hvor vigtig den personlige relation, og tætte kontakt til vores kunder er. Vi sætter en ære i, at skabe fleksible og fremtidssikrede løsninger til vores kunder, fordelt på vores fem produktgrupper: IT drift, IT sikkerhed, Hosting, Netværk og Telefoni.

Læs mere om vores organisation

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Læs om EET GROUP'S løsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA