Vi passer godt på vores kunders IT og telefoni

Sentia_Smedeland32-1

 

I Sentia skræddersyer vi vores løsninger ud fra indsigt i kundernes forretning. Gennem fleksibilitet, kvalitet, økonomi og god service fokuserer vi på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner. Vi passer godt på vores kunders IT og telefoni med solide og miljørigtige løsninger. Det giver vores kunder tryghed til at drive deres egen forretning.

 

Vi er blandt de førende IT outsourcing leverandører i Danmark. Vores dygtige medarbejdere er eksperter og videns piloter, der alle ved hvor vigtig den personlige relation, og tætte kontakt til vores kunder er. Vi sætter en ære i, at skabe fleksible og fremtidssikrede løsninger til vores kunder, fordelt på vores fem produktgrupper: IT drift, IT sikkerhed, Hosting, Netværk og Telefoni.

 

høj sikkerhed ved certificeret hosting og revisorerklæring

Vi har siden 2012 hvert år opnået BFIHs certificering. 

Udover dette er vi revisorerklæret på baggrund af de generelle IT kontroller og internationale standarder for driften i vores hosting center.Du kan altid få tilsendt vores ISAE 3402 type 2-erklæring, hvori det fremgår hvilke dele af ISO27002 standarden, vi har fundet relevante for vores virksomhed at indføre.
 

Vi dokumenterer løbende over for en ekstern uafhængig auditør, og bliver hvert år auditeret i systemer og processer. Med certificeringsordningen garanterer vi et sikkerheds- og kvalitetsniveau, der er højere end branchens generelle standarder i Danmark.

Lær mere om BFIH certificering

 

GXP-GOOD X PRACTICE

Sentia har bestået en såkaldt GxP audit. 
GxP betyder Good Practice for kvalitets- og regelstyring. Disse GxP retningslinjer bliver anvendt i mange forskellige brancher. Især medicinal og fødevareindustrien benytter dem, og kræver at deres samarbejdspartnere overholder og efterlever disse retningslinjer.

Ved Good Practice er det afgørende, at metoder og teknikker er godkendt, og at dokumentationen er på plads, således at vi kan levere en optimal IT-løsning, der lever op til alle kvalitets- og sikkerhedskrav. 

Læs mere om GxP

 

GRØN IT

Vi mener, at det godt kan lade sig gøre at levere konkurrencedygtige produkter og ydelser, og samtidigt være en miljøbevidst virksomhed.

I 2009 overgik vi derfor til CO2-fri strøm fra danske vindmøller. Køleanlæggene i vores hostingcenter kører på frikøl, når udendørstemperaturen er under 18 grader, hvilket nedbringer strømforbruget kraftigt, og dermed miljøpåvirkningen, en stor del af året.

Læs mere om vores grønne initiativer her

 

I EN GOD SAGS TJENESTE

Vi støtter gerne et godt formål. 

Klik og se hvilke gode formål vi har støttet

 

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Forsikring og Pension IT-sikkerhed hos Sentia

IT-SIKKERHED

LÆS OM FORSIKRING OG PENSION'S LØSNING HOS SENTIA