GXP-GOOD X PRACTICE

GxP Audit indgangssluse

 

Sentia har bestået en såkaldt GxP audit. 
GxP betyder Good Practice for kvalitets- og regelstyring. Disse GxP retningslinjer bliver anvendt i mange forskellige brancher. Især medicinal og fødevareindustrien benytter dem, og kræver at deres samarbejdspartnere overholder og efterlever disse retningslinjer.

Ved Good Practice er det afgørende, at metoder og teknikker er godkendt, og at dokumentationen er på plads, således at vi kan levere en optimal IT-løsning, der lever op til alle kvalitets- og sikkerhedskrav. 

Vi blev auditeret af en grundig senior auditør, som i over 25 år har gennemført tilsvarende forløb rundt om i hele verden.


Formålet er at opfylde en række kvalitetskrav

GxP audit
Formålet er at sikre at vores IT-løsninger opfylder en række kvalitetskrav. De mest centrale aspekter i GxP er dokumentation, ansvarlighed, sporbarhed og sikkerhed.

For at opnå en vellykket GxP audit, er det nødvendigt at kunne  dokumentere arbejdsprocesser og ansvaret for udførelsen af disse.


I forbindelse med vores audit, fik vi monteret en sluse ved vores hovedindgang. Det betyder, at alle vores gæster til hele huset på Smedeland 32, bliver registreret inden de færdes i bygningen.

 

ØGET TRYGHED OM DIN IT-LØSNING

Det vil komme alle vores kunder til gode, da vi nu endnu en gang har fået et kvalitetsstempel.
Vi værner om sikkerheden om din IT, og det er igen blevet dokumenteret.

 

Download vores GxP audit certificering

Images

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Forsikring og Pension IT-sikkerhed hos Sentia

IT-SIKKERHED

LÆS OM FORSIKRING OG PENSION'S LØSNING HOS SENTIA