I en god sags tjeneste

Hos Sentia vil vi gerne støtte et godt formål.
Desværre kan vi ikke bakke op om alt, selvom vi gerne ville, men nedenstående er de rigtig gode formål, vi har valgt at støtte gennem de sidste par år.

 

 

2016


Familier med kræftramte børn

Igen i år støtter vi familier med kræftramte børn, som er Danmarks største børnekræftorganisation. FMKB støtter familier med kræftramte børn og udbreder kendskabet til de vilkår kræftramte børn og unge, og deres familier, lever under.

FMKB afholder faglige, sociale og kreative aktiviteter for kræftramte børn og unge. Organisationen er derudover med til at sikre midler til forskning i kræftsygdomme med relation til børn og unge.

 

Vi støtter familier mod kræftramte børn.png

 

 

Greve Kick it 2016

Vi er i år sponsor for Jonas Hejl Chreskjær.

Ved Greve Karates sponsorevent KICK it, var Sentia med til at støtte de unge mennesker der knokler dagligt i klubbens lokaler. Sponsoraterne vil være med til at støtte konkurrenceholdets deltagelse i efteråret ved internationale stævner på grand prix niveau og en træningslejr for hele klubben. 

greve karate klub.jpg

 

Danmarks Indsamling 2016

Vi støtter i år Danmarks Indsamling - målrettet de stille katastrofer. 

I år sætter Danmarks Indsamling fokus på den ekstreme fattigdom over 800 millioner mennesker lever under i flere dele af verden.  Danmarks Indsamling arbejder i år gennem 17 konkrete projekter.

A00081_2_23678.jpg

 

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Læs om Lagkagehusets løsning hos Sentia

IT-outsourcing

LÆS OM LAGKAGEHUSET'S LØSNING HOS SENTIA