Øget fokus på servicen til dig

 

Kim S SDM

 

Service Delivery Manager ANSAT

Navn:
Kim Søndergaard

Erfaring:
8 år som sælger af software løsninger
6 år som leder for IT konsulentgrupper
3 år som systemadministrator
5 år som MS konsulent og presales

Ansat:
1. maj 2017

Uddannelse:
Eksporttekniker

Kompetencer:
- Ledelse
- Forretningsudvikling
- Systemanalyse

 

 

"Markedet higer efter professionelle hostingvirksomheder, der tager ansvar og går længere og længere  i forhold til 'bløde services', som virksomhedernes egne IT-afdelinger historisk har leveret,"  siger Michael Meister, CEO hos Sentia, og fortsætter:

"Med en stor tilgang af nye kunder, hvor Sentia leverer  komplette  driftsservices, har vi valgt at udvide og styrke vores Service Delivery Manager funktion, i første omgang med Kim Søndergaard, men vi fortsætter ad den vej.

Driftsservices inden for både sikkerhed, virtuelle, fysiske og hybride-miljøer betyder, at den tillid kunderne betror Sentia er stigende. Derfor er vi rigtig glade for at kunne dedikere endnu flere ressourcer, nu vi kommer endnu tættere på flere kunder.

Med fingeren på pulsen hos kunderne, er Service Delivery Manageren kundens direkte vej ind i Sentias store driftsafdeling.

Service Delivery Manageren leverer kunden det nødvendige overblik over den daglige drift, hverken mere eller mindre. Hensigten med at outsource driftsservices er netop, at kunden selv skal slippe for bekymringer og udfordringer i den daglige IT-drift.
IT er dynamisk og forandrer sig hver gang virksomheden udvider, reducerer, går på nye markeder, moderniserer og digitaliserer, og derfor er der naturligvis også mange "changes", som skal håndteres løbende for at virksomheden kan opretholde og styrke sin konkurrencedygtighed. Det er Service Delivery Managerens opgave at forstå, hvordan IT infrastrukturen kan og skal støtte virksomhedens forretning  herunder  håndtere disseforandringer eller "changes" på en smidig og hensigtsmæssig måde, så den daglige drift opretholdes med stabilitet, performance og høj oppetid," afslutter Michael Meister, CEO hos Sentia.

 

Sæt ansigt på alle os i Sentia

 

 

Læs også om:

- Cyberangreb "Petya"

- EU-persondataforordningen

Læs om Lagkagehusets løsning hos Sentia

IT-outsourcing

LÆS OM LAGKAGEHUSET'S LØSNING HOS SENTIA


IT-support Sentia

Kontakt support på 70 11 11 20

ELLER SEND EN MAIL TIL SUPPORT@SENTIA.DK