NY SUPPORT- OG KONSULENTCHEF

Support- og konsulentchef Anders Sentia

 

Support- og konsulentchef ANSAT

Navn:
Anders Osborn

Erfaring:
10 år hos Atea i Global Outsourcing

Uddannelse:
Ledelse i praksis - Connection management, Forandringsledelse - Connection Management, New Media Manager - Københavns Erhvervs Akademi

Ansat:
1. juni 2016


>Anders Osborn er pr. 1. juni 2016 tiltrådt som support- og konsulentchef. De seneste 10 år har Anders arbejdet med supportområdet, senest som chef i Atea. Al den erfaring Anders har opbygget gennem årene er med til at styrke vores support- og konsulentafdeling.

"I mit arbejde som leder, arbejdede jeg tæt sammen med vores kunder, service delivery managers, salg og afdelingsledere for at definere og forventningsafstemme mål og ydelser, for derved at sikre, at kundernes forventninger bliver mødt.

Jeg arbejder konstant på at optimere arbejdsgange og er med til at sikre at uddannelsesniveauet for medarbejderne matcher de krav som kunderne har," siger Anders Osborn.

 

Den bedste service til vores kunder er en høj prioritet, og dette vil Anders være med til at levere. 
Anders bidrager med mange års erfaring, og har et bredt kompetenceniveau, der sikrer vores leverance forbliver på et højt niveau.

"Som afdelingsleder for support- og konsulentafdelingen vil mit primære fokusområde være, at sikre at vi leverer den service og kvalitet som Jaynets kunder forventer. 
Jeg glæder mig meget til at møde vores kunder,"
 afslutter Anders.

Sæt ansigt på alle os i Jaynet

 

Læs også om:
- Vi leverer EL til offentligheden

IT-support Sentia

Kontakt support på 70 11 11 20

ELLER SEND EN MAIL TIL SUPPORT@SENTIA.DK


Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG