Projektledelse som et effektivt styringsværktøj til dit næste it-projekt

Projektkoordinator Rikke Sentia

 

Projektkoordinator ANSAT

Navn:
Rikke Krogh Andresen

Uddannelse:
Bachelor i International Business

Erfaring:
Backoffice hos ComX Network

Salgs- og kundesupport hos Georg Jensen

Ansat:
1. oktober 2016

Kompetencer:
Projektstyring, kundeservice, kommunikation & koordinering

 

 

Manglende styring af dit IT-projekt kan betyde spildte ressourcer, økonomiske tab og forsinkelser. Derfor har vi styrket vores projektafdeling yderligere og ansat Rikke, som kommer fra en stilling som salgs- og kundesupporter hos Georg Jensen.

"Jeg vil være med til at sikre, at vi også fremover har en god og korrekt kommunikation med vores kunder i forbindelse med projekter. Jeg mener, at det er altafgørende for den samlede oplevelse, at kunderne løbende bliver informeret og får den relevante information. Dette giver tryghed og tillid," siger Rikke.


Vores projektafdeling fokuserer på at skabe tætte relationer til kunder og leverandører, for at sikre, at der er enighed om projektets mål.

Et projekt kræver, at der opbygges en gensidig overensstemmelse, samtidig med at man får klarlagt faktiske risici og udfordringer. Detaljerne er vigtige, og derfor arbejder vores projektledere og -koordinatorer på at identificere mulige forhindringer i et projekts gennemførelse, og finder om nødvendigt alternative løsningsforslag.

Læs mere om projektledelse her
 

Du kan bruge Rikke og resten af vores dygtige kollegaer i projektafdelingen, både i forbindelse med interne og eksterne IT-projekter. Vores erfarende kollegaer hjælper dig med projektstyring af større og mindre komplekse IT-projekter. 

"Jeg glæder mig meget til at møde kunderne og høre om deres projekter. Jeg ser frem til et godt samarbejde," afslutter Rikke.

Sæt ansigt på alle os i Sentia   

 

 

Læs også om:

- Stor fremgang og nyt navn

- Har du talt med vores nye konsulent?

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


Læs om Lagkagehusets løsning hos Sentia

IT-outsourcing

LÆS OM LAGKAGEHUSET'S LØSNING HOS SENTIA