Referencer

Sentia er kendetegnet ved at være eksperter og videnspiloter for vores kunder. Vi ved, at det er vigtigt at have stor indsigt i vores kunders forretning for at passe på deres IT og give dem tryghed.

 

 

FORSIKRING OG PENSION AUTOTAKS

"Vi ønskede at gå fra en meget stor virksomhed, hvor vi var en lille fisk i et stort kar, til en mindre virksomhed - og være en noget større fisk i et mindre kar,"

- Peder Herbo, IT-chef hos Forsikring & Pension

Case om Forsikring og Pension

 

 

FORSIKRING OG PENSION EDI

"Sentia er ikke kun gode til rå drift, men også en dygtig sparringspartner. Med et skræddersyet 2-center setup for vores EDI, har vi fået forbedret sikkerhed, performance og økonomi,"

- Peder Herbo, IT-chef hos Forsikring & Pension

Case om Forsikring og Pension

 

 

 

E-SUPPLIES

"Vi fik det nødvendige løft ved at bruge Sentia som maskin- og kompetencecenter, og samtidig konverterede vi en række faste omkostninger til variable,"

- Christian Grubak, CTO og partner i
e-supplies as

 

Case om e-supplies

SURI

"Vi får en personlig og dedikeret service, og vores kontakt hos Sentia har sat sig grundigt ind i vores forretning, følger vores udvikling og fortæller os, hvis der er nye muligheder,"

- Henrik Nielsen, ejer og kok hos SuRi


Kundecase om SuRi

 

 

 

Realdania

"Sentia er hurtige og fleksible. Der er kort tid fra snak og dialog til at de reagerer, og det viser mig, at Sentia har en unik forståelse for Realdanias forretning og forstår at handle ud fra den,"

- Thomas Wittrock, IT chef


 

Case-om-Realdania

 

 

LAGKAGEHUSET

"Jeg er meget tilfreds med samarbejdet. Jeg føler, at Sentia er proaktive i deres løsningsforslag samtidig med, at deres eksekvering er knivskarp og til tiden,"

- Søren Israelsen, Økonomidirektør


Case-om-Lagkagehuset

 

 

EET GROUP

"Sentia er ikke som de andre. Vi kan stille og roligt sætte os ned og snakke om tingene, og fleksibiliteten i deres løsninger fås ikke ret mange steder i dag,"

- Frederik Christiansen, Group IT Operations Manager

 

Case-om-EET-Group

 

ILLUMS BOLIGHUS

"Vi kan ikke åbne et nyt varehus uden en netværksforbindelse til IPtelefoni, kasseapparater osv. og derfor er Sentias rolle essentiel,"

- Kristian Friis, IT chef


Case-om-Illums-Bolighus

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


EET Group Hostingløsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA