Kundecase om Hosting hos EET Group

Kundecase: EET Group

"Nedetid og begrænset tilgængelighed koster penge. for en virksomhed som vores er tabet i millionklassen, og derfor er vi dybt afhængige af en stabil hosting leverandør. Hos Sentia ved vi, at vores udstyr, er sikret med avancerede redundante løsninger på køl, el og netværk. Det giver mig ro i maven".
Frederik Christiansen, Group IT Operations Manager hos EET Group.

 

Kundecase EET Group logo

Fakta om EET Group

Branche:
Engroshandel med computere, ydre enheder og software

Antal medarbejdere:
400

Omsætning i 2013:
1.170.099.000 kr.

Produkt i Sentia:
Hosting og Netværk

Maksimalt "beredskab" mod nedbrud

EET Group har selv bygget et komplet datacenter ved logistikcenteret i Ballerup, og har et såkaldt "second site" hos Sentia. Løsningen hos Sentia er en fuldstændig spejling af deres eget datacenter, så EET Group er sikret fuld redundans, da alle systemer er duplikeret.

 

NEDETID ER EN DYR FORNØJELSE

Det betyder, at risikoen for nedetid og dermed tab af ordrer og produktionstid er ekstremt lille - og det er helt essentielt for en virksomhed i EET Group's størrelsesorden, hvor nedetid er en rigtig dyr fornøjelse. EET Group modtager nemlig flere tusinde ordrer hver dag, der pakkes og sendes ud både nationalt og internationalt. Derfor er de dybt afhængige af en leverandør, der leverer en stabil forbindelse og driftssikre faciliteter.

 

FLEKSIBILITETEN ER I TOP

"Sentia er ikke som de andre. Vi kan stille og roligt sætte os ned og snakke om tingene, og fleksibiliteten i deres løsninger fås ikke ret mange steder i dag. Vi har fået skræddersyet vores setup, og har ikke været tvunget til at vælge et bestemt produkt til en bestemt pris" fortæller Frederik.

Hver dag transporteres tusindvis af teknologiprodukter til kunder i hele Europa og Afrika, ud fra logistikcenteret i Ballerup. EET Group er en virksomhed i konstant forandring. Hver dag skal der tages højde for nye features og nye lande. Netop derfor er det essentielt for EET Group at have en leverandør, der er omstillingsparat.

"Hos Sentia er leverancen nærmest i gang inden, man har skrevet under på papirerne. Da vi var ved at vokse ud af vores forhenværende celle reagerede Sentia hurtigt. De klarede udvidelsen helt uden komplikationer samtidig med, at dialogen var helt i top," siger Frederik. 

 

HØJ PRIORITERING AF DRIFTSSIKKERHED

EET Group har et større IT setup. Med flere hostingskabe fyldt op med servere, der døgnet rundt, via dedikerede fiberforbindelser mellem hver site, replikerer data , er det essentielt at have en hostingpartner, man kan stole på.

"På second-sitet skal man have det helt rette udstyr - ligesom på det primære site. Samtidigt skal man sørge for at infrastrukturen replikerer data til second-sitet. Her er det vigtigt, at data er konsistente. Hvis data ikke er konsistente, kan det tage meget lang tid at komme sig efter et nedbrud," siger Frederik.

Derfor er det vigtigt med kvalitetsudstyr der kan løfte opgaven og en høj prioritering af driftssikkerheden. Det lyder enkelt, men i realiteten er det en ret så kompleks opgave, da det skal foregå i et komplekst miljø.

"Jeg føler mig i trygge hænder hos Sentia. Avancerede redundante løsninger på køl, el og netværk, der registrerer eventuelle ændringer i miljøet, kombineret med vores egen system redundans, garanterer mig en ideel løsning. Det giver mig ro i maven," slutter Frederik.


Frederik Christiansen, Group IT Operations Manager

Kundereference EET Group

Download kundecase her

 Download kundecase her