KUNDECASE: FORSIKRING OG PENSION Autotaks

Peder Herbo Forsikring og Pension_Hosting Sentia

 

"Alle mine bekymringer ved at vælge en mindre virksomhed som Sentia, kontra en større virksomhed med et stærkere image er gjort til skamme. Jeg vil på ingen måde være bleg for at anbefale Sentia. Det har de bevist to gange, både med EDI og Autotaks-systemet,"  Peder Herbo, IT-chef hos Forsikring & Pension.

 

Case om Forsikring og Pension logo

Branche:
Brancheorganisation inden for
forsikring og pension.

Ansatte i 2016:
110 

Autotaks håndterer:
450.000 auto forsikringsskader om året

Autotaks-system:
Foranalyse, design af løsning, implementering/konfiguration, migrering af data, sikkerhed (VPN, firewall, lukket netværk), 2 center drift/redundans, fysisk dedikeret oracle miljø, dedikeret virtuelt vmware miljø, load ballancing, licenser, drift & overvågning.

Sikker håndtering af 450.000 auto forsikringsskader om året

Forsikring & Pension har ansvaret for kommunikation mellem forsikringsselskaberne og autoværkstederne. Kommunikationen mellem 500 taksatorer og 5.000 værksteder foregår gennem et autoopgørelsessystem - Autotaks. Systemet håndterer 450.000 auto forsikringsskader om året, og er nødvendig for at reparere forsikringsskadet biler.

 

"Systemet har været driftet hos en stor hosting leverandør i 15 år. Vi ønskede at opnå en større stabilitet i vores drift med bedre performance og tilfredse brugere. Vi valgte Sentia efter en grundig sondering af markedet. Sentias løsningsforslag med et gennemarbejdet design, det bedste fra flere teknologier samlet i en hybrid cloud til en konkurrencedygtig pris var afgørende for vores beslutning. Det er vigtigt at pointere, at kvalitet ikke kan købes. Hvis kvaliteten ikke havde været i orden, kunne Sentia være nok så konkurrencedygtige på prisen", forklarer Peder Herbo.

 

Reduceret omkostninger, øget stabilitet og oppetid - samtidig med øget brugertilfredshed

Der var flere vigtige kriterier der skulle opfyldes, før at det nye Autotaks Setup ville blive en succes. Opnå en højere oppetid samtidig med at spare omkostninger. Dette indebar desuden et mere simpelt IT-setup.

 

1. Reduceret omkostninger

"Vi har reduceret vores omkostninger på driften med ca. 25% og vi har fået frigjort alle de ønskede ressourcer til udvikling i stedet for drift," siger Peder.

 2. Øget stabilitet & OPPETID

"Når jeg ser systemet i dag, er driftsstabiliteten blevet markant forbedret med væsentlige højere oppetid til følge. Vores setup er mere robust og sikret hos Sentia," siger Peder.

3. Øget brugertilfredshed

"Brugertilfredsheden kan måles på antallet af henvendelser fra irritable brugere, når systemet ikke fungerer.
Vi modtager stort set ingen henvendelser fra brugerne, efter Sentia har overtaget driften af systemet,"
slutter Peder.

 

 

 Peder Herbo_Forsikring og Pension Kundecase Sentia

Peder Herbo, IT-chef hos Forsikring & Pension


Download kundecase her

Download Forsikring & Pension Autotaks kundecase