KUNDECASE: ILLUMS BOLIGHUS 

Illums Bolighus_Netværk Sentia

 

"Supportniveauet hos Sentia lever op til alle mine forventninger. Jeg skal ikke huske alle mulige kunde-, sags- og referencenumre for at komme igennem og få hjælp. Jeg ringer bare ind og får support fra en kompetent medarbejder fra Service Desken med det samme,"
Kristian Friis, IT chef hos Illums Bolighus.

 

Kundecase Illums Bolighus logo

Fakta om Illums Bolighus

Branche:
Detailhandel med boligindretnig, boligtilbehør samt fashion

Ansatte i 2016:
250 medarbejdere

Omsætning i 2016:
Ca. 500.000.000 DKK

Etableringsdato:
23.04.2002

Services hos Sentia:
Office 365, netværk, telefoni, hosting og IT-sikkerhed

Et samarbejde baseret på stor forståelse

Sentia har været leverandør til Illums Bolighus siden 2008, hvor behovet var begrænset og butikkerne få. I takt med butiksudvidelser valgte Illums Bolighus at samle alle deres netværks- og teleløsninger hos én leverandør - Sentia. Med tiden har Sentia fået et stort kendskab samt en unik viden om Illums Bolighus og deres behov, og har i dag en dybdegående forståelse for virksomheden. Sentia har supporteret med alle nye nationale og internationale butikkers åbninger, og ved at en hurtig leverance er altafgørende i denne branche.


En stabil og hurtig forbindelse er fundamental

"At åbne nye butikker er altid et udfordrende projekt, som vi behandler med stor respekt, da rigtig mange brikker skal passe sammen. En stabil og hurtig forbindelse til hver butik er fundamental, da hele vores kasse- og telefonisystem afhænger af, at der altid er en god kapacitet igennem," fastslår Kristian og fortsætter:

"Man tænker til at starte med: 'Det når vi ikke'. Alligevel når vi det hvér gang. Vi kan ikke åbne et nyt varehus uden en netværksforbindelse til IP-telefoni, kasseapparater osv. og derfor er Sentias rolle essentiel. Det er ikke altid rart at være så afhængig af én leverandør, men i Sentias tilfælde føler vi os trygge, da vi igennem en årrække har haft et super godt samarbejde," siger Kristian.


Vil have tid til at fokusere på udvikling

Sentia har været med siden Illums Bolighus skiftede ejerskabet. Opgaverne har vokset sig større. Det betyder, at Kristians fokus hovedsagligt vil være på udvikling af Illums Bolighus' systemer, da Sentia sørger for den daglige drift af løsningerne.

Sammen har Sentia og Illums Bolighus opbygget en simpel tele- og IT-infrastruktur, der gør det let at tilføje nye butikker løbende. Det gør faserne langt hurtigere, og at samle projekterne er helt i Kristians ånd. Han vil nemlig have tid til at gøre det, han er bedst til: At udvikle butikker og skabe vækst, i stedet for at shoppe rundt mellem flere forskellige leverandører.

 

Jeg taler ikke så tit med Sentia- det er et godt tegn

"Tid er altid et issue. Jeg taler ikke så tit med Sentia, og det er et godt tegn- for det betyder, at det hele kører. Det er den samme filosofi jeg opererer ud fra i min stilling som IT-chef, i den optimale verden kender mine kollegaer, i den daglige drift, mig ikke, fordi deres IT fungerer perfekt. Og jeg måler Sentia på samme måde," slutter Kristian.

 

 

Kristian Friis-Hansen_Illums Bolighus kundecase Sentia

Kristian Friis-Hansen, IT Chef hos Illums Bolighus

 

Download kundecase her

 Download kundecase her