Kundecase om netværk hos Realdania

Kundecase: Realdania

"Ved hvert byggeprojekt fungerer vores veludstyrede skurby og pavilloner som daglig arbejdsplads for rigtig mange mennesker. Derfor er vi yderst afhængige af en velfungerende netværksforbindelse med gode båndbredder, som garanterer den højeste oppetid og holder arbejdet kørende".
Thomas Wittrock, IT chef Realdania

 

Kundecase Realdania logo

Fakta om Realdania

Branche:
Investeringsselskab

Antal medarbejdere:
54

Byggeprojekter:
Realdania er pt. involveret i mere end 500 projekter med en samlet projektøkonomi på 16 mia. kr.

Produkter i Sentia:
Netværk

En sikker forbindelse fra start til slut

Samarbejdet med Realdania startede i 2009, hvor Sentia begyndte at levere fiberforbindelser til nogle enkle byggeprojekter. Samarbejdet har løbende vokset sig større, og Sentia leverer i dag fiberforbindelser og netværk til 7 forskellige større byggeprojekter i Danmark med kapaciteter op mod 1.000 Mbit/s.


RENE LINJER SAMLET ÉT STED

Sentia leverer og driver forbindelsen fra byggestart og til projektet står færdig. Tidligere havde Realdania et blandet setup med forskellige leverandører. Nu er det hele samlet hos Sentia med rene linjer og alle aftaler samlet ét sted.

En af de byggepladser, Sentia leverer fiber til, er Københavns nye multiarena, hvor mere end 30 personer har kontor i byggepladsens skurby. Det er alt lige fra eksterne partnere og leverandører til entreprenører, der kun kigger ind en gang i mellem.

"Det er vigtigt at personerne, som sidder i kontormiljøet, faktisk ikke engang tænker over forbindelsen. Den skal være en selvfølgelighed, der altid virker. Hvis det kan lade sig gøre, så har vi været en succes. Og det lykkedes med Sentia som leverandør," forklarer Thomas.


Ingen forbindelse betyder intet arbejde

Realdania er dybt afhængige af, at kunne levere byggerier til tiden. De er bundet op på deadlines fra mange forskellige parter, og hvis der er en smule som skubber sig, kan det hele smuldre. Udfald og nedetid kan derfor have en skæbnesvanger konsekvens for projektets samlede tidsplan og den aftale deadline.

 

EN standardetablering er ikke godt nok

Realdania vægter en hurtig leverance højt. I forbindelse med etablering af byggepladser skal det nemlig tit gå stærkt, når projektet endeligt er godkendt. Derudover skal forbindelsen ofte leveres på meget vanskellige og ufremkommelige steder - og det kan være en udfordring. Derfor er en standardetablering ikke godt nok til Realdania - det kræver en leverandør, der handler hurtigt, agilt og forstår virksomheden.

"En vigtig ting er, at Sentia er hurtige og fleksible. Der er meget kort tid fra snak og dialog til at de reagerer, og det viser mig, at Sentia har en unik forståelse for Realdanias forretning og forstår at handle ud fra den," slutter Thomas. 

 

Thomas Wittrock, IT chef

Kundereference Realdania

 

Download kundecase her

 Download kundecase her