KUNDECASE: REALDANIA

Realdania_Netværk Sentia

 

"Ved hvert byggeprojekt fungerer vores veludstyrede skurby og pavilloner som daglig arbejdsplads for rigtig mange mennesker. Derfor er vi yderst afhængige af en velfungerende netværksforbindelse med gode båndbredder, som garanterer den højeste oppetid og holder arbejdet kørende,"
Thomas Wittrock, IT chef Realdania

 

Kundecase Realdania logo

Fakta om Realdania

Branche:
Investeringsselskab

Ansatte i 2016:
110 medarbejdere

Omsætning i 2016:
Ca. 2.000.000.000 DKK

Services hos Sentia:
Redundant fiber, MPLS netværk via 2 datacentre

En sikker forbindelse fra start til slut

Samarbejdet med Realdania startede i 2009, hvor Sentia begyndte at levere fiberforbindelser til nogle enkle byggeprojekter. Siden har samarbejdet vokset sig større, og Sentia leverer i dag fiberforbindelser og netværk til forskellige større byggeprojekter i Danmark med kapaciteter op mod 1.000 Mbit/s.


Rene linjer samlet èt sted

Sentia leverer og driver forbindelsen fra byggestart og til projektet står færdig. Tidligere havde Realdania et blandet setup med forskellige leverandører. Nu er det hele samlet hos Sentia med rene linjer og alle aftaler samlet ét sted.

"Det er vigtigt at personerne, som sidder i kontormiljøet, faktisk ikke engang tænker over forbindelsen. Den skal være en selvfølgelighed, der altid virker. Hvis det kan lade sig gøre, så har vi været en succes. Og det lykkedes med Sentia som leverandør," forklarer Thomas.


Ingen forbindelse betyder intet arbejde

Realdania er dybt afhængige af, at kunne levere byggerier til tiden. De er bundet op på deadlines fra mange forskellige parter, og hvis der er en smule som skubber sig, kan det hele smuldre. Udfald og nedetid kan derfor have en skæbnesvanger konsekvens for projektets samlede tidsplan og den aftale deadline.

 

EN standardetablering er ikke godt nok

Realdania vægter en hurtig leverance højt. I forbindelse med etablering af byggepladser skal det nemlig tit gå stærkt, når projektet endeligt er godkendt. Derudover skal forbindelsen ofte leveres på meget vanskellige og ufremkommelige steder - og det kan være en udfordring. Derfor er en standardetablering ikke godt nok til Realdania - det kræver en leverandør, der handler hurtigt, agilt og forstår virksomheden.

"En vigtig ting er, at Sentia er hurtige og fleksible. Der er meget kort tid fra snak og dialog til at de reagerer, og det viser mig, at Sentia har en unik forståelse for Realdanias forretning og forstår at handle ud fra den," slutter Thomas.

 

 

Thomas Wittrock_Realdania kundecase Sentia

Thomas Wittrock, IT chef hos Realdania

 

Download kundecase her

 Download kundecase her