Case -om -Su Ri

Kundecase: Suri

"Ved overgangen til Sentia har vi fået en betydeligt bedre og billigere løsning, der er super godt integreret. Vores kunder dirigeres altid hen til det rigtige sted, og systemet er sat op, så der via henvisninger mellem vores restauranter og øvrige tilbud sker et betydeligt mersalg."
Henrik Nielsen, ejer og kok hos SuRi

 

Kundecase om SuRi logo

Fakta om SuRi

Branche:
Restaurant

Antal medarbejdere:
18 -20 fuldtidsansatte

Omsætning i 2013:
12 mio .kr.

Produkter i Sentia:
Sentia telefonisystem med PBX ringegruppe, IP- og mobiltelefoni, bredbånd (internet, kasseterminaler etc.), sparring/rådgivning og teknisk support.

Sentia GAV ET MARKANT LØFT

SuRi er en maritim gourmetrestaurant med integreret fiskeforretning placeret direkte ud til havnebassinet i Holbæks gamle havn. Til selskabet hører imidlertid også Elmely Kro, en restaurantbåd og en selvstændig catering afdeling. For Henrik Nielsen har det givet virksomheden et kæmpe boost at gå over til Sentia:

"I de ca. 5 år, vi har haft alle vores IT- og teleydelser samlet hos Sentia, er der sket en afgørende udvikling af vores forretning. Der er en verden til forskel i forhold til den store telekoncern, vi som lille fisk druknede i tidligere. Hos Sentia føles det meget mere personligt med én fast kontakt. De er rigtig gode til at sparre og rådgive og udvikler hele tiden nye og bedre løsninger - tilmed til rørende billige priser".

 

SYSTEMET GUIDER KUNDERNE TIL FLERE MULIGHEDER

Henrik Nielsen ser det også som en stor fordel, at alle SuRi's aktiviteter nu er integreret i samme system. Når du fx ringer 59 44 06 10 får du fire valgmuligheder: Restaurant, fiskehandel, åbningstider og restaurantskibet "Sorte Louis". Alt efter tidspunktet på dagen/natten kan der omstilles til forskellige medarbejderes IP-telefon eller afgives beskeder.

"Udover at vi giver kunderne nem adgang til det, de søger, får vi samtidig også leveret en diskret reklame for vores øvrige produkter. Vil du fx bestille bord på SuRi, finder du desuden ud af, at vi sælger friske fisk og mad ud af huset og har en restaurantbåd til events. Det er lidt i stil med at surfe på internettet. Du bliver hele tiden mødt med relevante tilbud på basis af dine egne valg. Når folk om søndagen ringer for at bestille bord på SuRi, der er lukket denne dag, giver vi dem mulighed for direkte omstilling til Elmely Kro - og omvendt om mandagen, hvor kroen er lukket.Det er helt klart noget, der fastholder kunderne og virker på bundlinjen."

 

STOR FORDEL AT SAMLE IT OG TELE ÉT STED

For Henrik Nielsen har det også været vigtigt at få samlet alle IT- og teleydelser under én leverandør:

"Vi slipper for at bøvle rundt med forskellige leverandører, som ikke kan tale sammen. Men udover de administrative lettelser med én kontakt og én regning, betyder det også en del for kvaliteten af samarbejdet. Vi får en personlig og dedikeret service, og vores kontakt hos Sentia har sat sig grundigt ind i vores forretning, følger vores udvikling og fortæller os straks, hvis der er nye muligheder, vi kan få gavn af".

 

Sentia ER DER FOR OS - HELE TIDEN

"Med Sentia kører tingene helt af sig selv, og vi sparer tid ved den nemme håndtering af kunder. Vi oplever heller aldrig nedetider, og skulle der opstå et mindre problem på vores udstyr, er det som regel Sentia, der spotter det og ringer os op for at få rettet fejlen, inden vi selv har opdaget den", slutter Henrik Nielsen.

 

 

Henrik Nielsen, ejer og kok hos SuRi

Kundereference Suri

 

Download kundecase her

 Download kundecase her