Sentias Service Desk support 24/7/365 -
Tlf. 70 11 11 20

IT-drift Sentia

Erfarent supportteam

Vores servicedesk kan håndtere alle henvendelser vedr. vores IT- og telefoni løsninger og har mange års erfaring med at yde IT-support.

Hvis der skulle opstå problemer, eller du bare har spørgsmål til din løsning, sidder vores supportteam klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

 

IT-support på forskellige niveauer

Service Desk tilbyder IT-support på forskellige niveauer, lige fra de mindre simple udfordringer til mere avancerede problemstillinger.

Ud over at løse dit problem nemt og hurtigt over telefonen, har Service Desk også mulighed for at yde hjælpe via fjernsupport, ved at logge på din computer og løse problemerne online.

 

Slip for unødvendige bekymringer med en IT-supporter fra Sentia - Læs mere her

 

Samarbejde med certificerede specialister

For at sikre den bedste løsning for din virksomhed, har Service Desken et tæt samarbejde med vores Konsulenter. Teamet består af certificerede specialister indenfor forskellige kompetenceområder.

 

Overblik over dine support sager

Alle opkald og mails til Service Desk bliver registreret i vores ticket system. På den måde kan du altid følge din sag eller se historik på tidligere supportsager. Historikken og igangværende ticketsager kan følges inde på din kundeportal.

Husk, at oplyse ticket nummer, hvis du har spørgsmål til en igangværende sag.

 
Selvbetjening til eksisterende kunder - Læs mere om Sentias kundeportal her

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


IT-support Sentia

Kontakt support på 70 11 11 20

ELLER SEND EN MAIL TIL SUPPORT@SENTIA.DK