Sentias kundeportal

Selvbetjening til eksisterende kunder

Som en ekstra service til vores eksisterende kunder, har Sentia en kundeportal. Her har du flere forskellige muligheder for selvbetjening.

Du kan blandt andet få et hurtigt overblik over:
- Dine aftaler
- Forbrug
- Kontooversigt
- Vælge modtager til driftinformationer, fakturaer, varslinger mm..

Log på kundeportalen

Klik på ikonet for at logge på kundeportalen

Log på Sentias kundeportal

Første gang du besøger Kunde.SENTIA.DK

1. Vælg "Første besøg på siden" nederst i "Log ind" boksen.
2. Indsæt kundenummer (fremgår på din aftale eller din faktura) og følg vejledningen.

Den primære kontaktperson i virksomheden vil modtage password på e-mail.

Slip for unødvendige bekymringer med en IT-supporter fra Sentia- Læs mere her
FAQ og manualer - Find dem her