Mobiltelefoni

Sentia mobiltelefoni

 

Mobiltelefoni - Fri kollegakald
Mobiltelefoni - 4G access
Mobiltelefoni - Høj lyd- og talekvalitet

Fri kollegakald

4G access

Høj lyd- og talekvalitet

 

Mobiltelefoni - Oppetid 99,7 %
Mobiltelefoni - Op til 32 Mbit/s hastighed
Mobiltelefoni - 24/7/365 Support

Oppetid min. 99,7 %

Op til 32 Mbit/s hastighed

24/7/365 Support

 

Mobiltelefoni på DK's bedste mobilnetværk

Sentia er egen mobiloperatør og gør brug af TDC's mobildækning, hvilket er vurderet af det danske erhvervsliv som værende et af Danmarks bedste mobilnetværk. Sentia har en bred datadækning, der dækker den danske befolkning med hhv. 85 % med 3G og 74 % med 4G. Dækningen udbygges løbende, og målet i 2015 er at alle teknologier er fuldt udbygget, og dækker 99 % af landet. Ved at vælge Sentia får du en fremtidssikret mobiltelefoni løsning.


Fokus på den gode mobiltelefoni oplevelse

Vores fokus er altid på den gode brugeroplevelse, både ved tale, sms/mms, surfing, streaming, mail og filoverførsel. Og her er god dækning helt essentielt for at få jeres arbejdsdag til at fungere, da mobilen er et integreret redskab for hver enkel medarbejder i virksomheden. Vi laver løbende målinger på vores mobiltelefoni for at sikre os, at hastighed og kvalitet lever op til vores høje mobiltelefoni krav.


MOBILTELEFONI MED Kundeservice 24/7/365

Som nogle af de få netværks- og telefonileverandører giver vi vores kunder support 24/7/365. Derved garanterer vi dig et højt serviceniveau, hvilket helt konkret udmønter sig i en højere oppetid, bedre kvalitet og hurtigere hjælp, hvis der opstår problemer uanset hvornår på døgnet, det sker.


genneMsigtighed hele VeJen

På Sentias kundeportal har du et konstant overblik over alle aftaler, tale- og dataforbrug for alle tilknyttede telefoniprodukter, seneste driftsinformation og meget mere. du kan endvidere redigere viderestillinger, skifte SIM-kort og spærre for ind- og udgående opkald. Du kan derfor altid danne dig et opdateret overblik over jeres telefonisituation. Det kalder vi for transparent telefoni hvor intet er skjult, og alt information er fuldt tilgængeligt.

 

Sentia har mange års erfaring som internetudbyder - Læs mere her
Hosting er ikke kun for de større virksomheder - Læs mere her

 

 

 

Kontakt Sentia Salg

 

 

 

 

Robert Steen-Roed
Key Account Manager
Mail: robert.steen-roed@sentia.dk
Telefon.: +45 39 99 99 05

 

Download produktblad Mobiltelefoni

Produktblad Sentia

 

 

 

 

Kontakt Robert Steen-Roed

Support -til -erhvervskunder

24/7/365 SUPPORT

LÆS OM SENTIAS SUPPORT TEAM HER


SuRi kundecase Sentia

TELEFONI

LÆS OM SURI'S LØSNING HOS SENTIA