Om SENTIA

Sentia_Smedeland32-2

JAYNET OG SOLIDO HOSTING UDGØR I DAG GRUNDSTAMMEN AF SENTIA

Jaynet og Solido Hosting udgør i dag Sentia i Danmark, med søsterselskaber i Holland og Belgien som gør os til en af de virksomheder inden for vores område, som samlet set har den højeste kompetence med både et dansk og internationalt fodfæste.

Sentia er en moderne IT- og infrastruktur virksomhed, med fokus på Outsourcing & IT drift, Hosting, Colocation, Netværk og IT Sikkerhed.

Vi leverer samlede løsninger i Danmark og udlandet, til både private og offentlige virksomheder fra vores datacentre eller via cloudteknologier.

I Sentia skræddersyer vi såvel simple som komplekse løsninger, ud fra indsigt i kundernes forretning og teknologierne på markedet. Med en høj grad af agilitet, kompetence og kvalitet har vi kunden i centrum, samtidig med at vi fokuserer på at være en betroet og fremtidsorienteret samarbejdspartner.

Vi sikrer vores kunders IT-infrastruktur og data med gennemprøvede, solide og miljørigtige løsninger. Det giver vores kunder højest mulig tryghed til at fokusere og drive deres egen forretning.

Læs mere om hvorfor du bør vælge Sentia

 

VI forstår vores KUNDERS forretning og deres IT

Det er essentielt for os, at vi altid er tæt på vores kunder, og ser den personlige relation som afgørende for vores succes i samarbejdet.

Vi investerer ressourcer i at lære vores kunders forretning at kende, hvilket giver os langt bedre indsigt og dermed mulighed for, at rådgive præcist i forhold til ønsker, behov og økonomi. 

Vores fornemmeste opgave er at tilføre værdi, ikke kun med den rigtige løsning, men samtidigt også i hverdagen, hvor driftsstabilitet er livsnødvendig for langt de fleste virksomheder. Vi ønsker med agilitet og fleksibilitet i samarbejdet, at være omdrejningspunktet for vores kunders IT-infrastruktur, også ved yderst forretningskritiske systemer. 

Klik og læs vores kundecases

 

SÅDAN ER SENTIA

Sentia i Danmark er ejet af hollandske Sentia, og er en del af Hostingkoncernen Intelligent NV.

Med overtagelsen af Jaynet og Solido Hosting er Sentia etableret på det danske marked og har hovedkontor i Glostrup. Vi ejer selv vores datacenter, infrastruktur og landsdækkende fibernetværk/backbone, og skaber herigennem den stabilitet, sikkerhed og tryghed, der er essentiel i vores kunders hverdag.

Sentia er blandt de førende IT Outsourcing leverandører i både Danmark, Belgien og Holland og vokser kraftigt på alle markeder. Vores ca. 300 medarbejdere arbejder hver dag målrettet, med at sikre en driftssikker IT-infrastruktur for vores mange kunder, samt ikke mindst at reducere kompleksiteten og omkostningerne omkring IT.

Vi er passionerede omkring tilfredshed, både for vores medarbejdere men i særdeleshed også for vores kunder. Derfor måler vi mindst 1 gang årligt på den generelle tilfredshed blandt medarbejdere og kunder, men vi måler hver dag på hvordan og hvor hurtigt vi servicerer vores kunder med de udfordringer, de betror os med. 

Læs mere om vores organisation

Kontakt Sentia online

VIL DU VIDE MERE?

UDFYLD EN WEBFORM, SÅ KONTAKTER VI DIG


EET Group Hostingløsning hos Sentia

HOSTING

LÆS OM EET GROUP'S LØSNING HOS SENTIA